Udvendig Solafskærmning

Brems varmen fra solen, før den slipper ind

Udvendig Sol afskærmning

Brems varmen fra solen, før den slipper ind

Bedre komfort med udvendig solafskærmning

Udvendig solafskærmning er den mest effektive måde at reducere varmepåvirkningen i bygninger.

Der er sket en kolossal udvikling i byggeteknologien i de seneste år – fra nye 3-lags vinduer, bedre isolering og nye byggematerialer til nye lovkrav om isolering.

Men forbedringerne har også skabt et nyt problem: den effektive isolering betyder, at temperaturen i nybyggede huse kan nå op over 30 grader i sommerhalvåret. Store vinduesarealer gør, at solen meget hurtigt varmer huset op. Indvendig solafskærmning har kun ringe effekt, for den effektive isolering betyder, at varmen har svært ved at slippe ud igen.

Den bedste løsning er udvendig solafskærmning. Derved bremses varmen fra solen, før den slipper ind igennem vinduerne, og temperaturen kan reguleres individuelt.

RD smarthome tilbyder udvendige screens til nybyggerier. Et screen fungerer som et rullegardin, men er lavet af et meget kraftige, vejrbestandige materialer. Vores screens er lavet til at modstå vindhastigheder på op til 90 km/t. Screendugen kan neutralisere op til 90% af solens varme og tillader kun begrænset lysgennemtræning, samtidig med at du kan nyde udsigten

Med en løsning fra RD Smarthome kører alt automatisk. På betjeningstrykket vælger du bare at systemet skal køre efter solen, så klarer solsensoren resten. Hvis det blæser for kraftigt, registreres det af vindsensoren, som automatisk kører afskærmningen op. Du kan også vælge manuel styring på betjeningstrykket, eller du kan styre fra din mobiltelefon, eller efter bestemte tidspunkter på dagen.

Produktet kan fås i mange forskellige farver, så det diskret kan indpasses i bygningens arkitektur

Hvis du vælger Velux Integra ovenlys vinduer til dit nye hus, kan du samtidig bruge dem til at køle huset ned om natten. Tahoma og temperatursensorerne kan sørge for, at vinduerne lukker kølig luft ind om natten, når udetemperaturen er tilpas lav i forhold til temperaturen inde i huset. Og hvis det begynder at regne, sørger systemet selv for at lukke vinduerne. Husk at man også kan montere udvendig solafskærmning på Velux Integra vinduer.

+45 8863 8813

Agerhatten 27 A - Indg. 2

5220 Odense SØ

info@rdsmarthome.dk