Tahoma Smarthome styring

Styr alle smarthome funktioner fra din Tahoma App

Tahoma Smarthome styring

Styr dit smarthome med Tahoma

Tahoma fra producenten Somfy er selve kernen i dit nye smarthome

Det er Tahoma, der forbinder alle funktionerne, så de arbejder sammen og er nemme at betjene.

Tahoma er en prisvindende Smart Home Device til automatisering og styring af dit hjem. Den kobles på husets internet og kan derfra kommunikere med alle produkterne i huset. Det unikke ved RD Smarthomes sortiment er, at alle produkterne også er Stand Alone produkter. Det betyder, at selvom de mister forbindelsen til internettet, vil du altid kunne styre dem med fjernbetjeningen. Det er sikkert og betryggende i dagligdagen, at du aldrig er 100% afhængig af internetforbindelsen og ikke behøver vente til i morgen, før alting fungerer igen..

Du styrer hele dit smarthome med din Tahoma

Styr alt fra din smartphone

Du styrer hele dit smarthome fra Tahoma-appen. Den kan downloades til din smartphone, tablet eller pc, hvor du kan sætte hele opsætningen til at køre automatisk. Tahoma-appen giver dig fuld kontrol over alle dine produkter og funktioner, så du kan styre og se dit hus, uanset hvor du er henne i verden.

Somfy samarbejder med en lang række firmaer, som eksempelvis Velux, Sonos, Philips Hue, Danfoss, Honeywell, Schenider, Amazon Alexa, Google Home og IFTTT. Derfor er Tahoma kompatibel med utrolig mange produkter, og den kan kommunikere både via io homecontrol, RTS og RTD protokoller samt z-wave.

Dette er kun begyndelsen, senest er Somfy gået sammen med Thread og Zigbee-koncernen (Yale Security, Osram, Silicon Labs, Samsung Electronics, Schneider, Google m.fl.) for at udvikle fremtidens åbningsprotokoller. De baner vej for endnu flere kompatible produkter og banebrydende funktioner, du kan glæde dig til fremover.

+45 8863 8813

Agerhatten 27 A - Indg. 2

5220 Odense SØ

info@rdsmarthome.dk