Et passioneret team

RD Smarthome er et passioneret team med mere end 16 års erfaring indenfor bygningsautomatik og smarthome. Vi tilbyder rådgivning og komplette løsninger, som er skræddersyet til dine behov.

Smarthome løsninger er for alle, og hos os står kunden i centrum. Vi tilbyder både projektering, rådgivning, installation, opsætning og efterfølgende support på alle vores produkter og løsninger. Du behøver ikke at være god til teknik, for alt support går direkte til os.

Vi ved hvor stor betydning det har at kunne få hjælp til sine produkter når der er noget der driller. Derfor går al support direkte til os, uden mellemled. Uanset hvilket produkt du har valgt, står vi altid klar til at svare på telefon eller mail. Vores arbejde er først færdigt, når du er fortrolig med din Smarthome løsning.

RD Smarthomes filosofi er enkel: Brugervenlighed. Derfor samler vi alle vores Smarthome løsninger i én styring – Tahoma. Vores løsning sørger for at lys, lyd, alarmer og rullegardiner samarbejder nemt og gnidningsfrit på én app.

RD Smarthome er altid på udkig efter nye produkter, som giver dig flere muligheder. Men vi stiller høje krav til kompatibiliteten, og vi tilføjer kun de produkter, som giver dig reel merværdi og komfort.

+45 8863 8813

Agerhatten 27 A - Indg. 2

5220 Odense SØ

info@rdsmarthome.dk