Lys

Styr lyset når du er hjemme og når du er ude

Lys

Styr lyset når du er hjemme og når du er ude

Styr lyset i huset uden at røre en finger

Forestil dig at komme hjem til dit hus og blive budt velkommen af det udvendige lys, som tænder automatisk når du er indenfor en selvvalgt afstand til huset.
Når du træder indenfor og kobler alarmen fra, tændes lyset i gangen og køkkenet.  Når du vågner næste morgen, er det til et dæmpet lys, som langsomt øges i takt med at du vågner og får din morgenkaffe.

Det er bare nogle af de scenarier, du kan sætte op med Philips Hue. Hos RD Smarthome lægger vi vægt på teknik der spiller sammen og er nem at betjene. Med Philips Hue får du markedets mest brugervenlige og kompatible lysstyring. Derfor bruger vi Philips hue i alle vores Smarthome løsninger. Philips Hue er et solidt og gennemtestet produkt, det er fuldt kompatibelt med Tahoma styringen, og det er nemt at betjene. Du kan nemt og hurtigt ændre opsætningen eller løbende justere de små detaljer, du gerne vil have på en anden måde.

Lyset tænder i huset,

når du nærmer dig

Med Philips hue er det kun fantasien, der sætter grænser. Du kan lave lige præcis de scenarier, der passer til din families behov. Philips Hue arbejder sammen med dit Tahoma system, så du kan lave perfekte scenarier, der får dit hus til at se beboet ud, når du ikke er hjemme. Lyset kan tænde og slukke i forskellige rum på forskellige tidspunkter, mens de motoriserede gardiner følger dagslyset, præcist som når du er hjemme. Hvilken tyv har lyst til at tage den chance?

Vi tilbyder alt fra almindelige pærer til spots, og du kan vælge både indendørs og udendørs lamper eller LED strips til skjult belysning i f.eks. et walk in eller under skabene.

Vi kan også levere trådløse kontakter, som monteres på vægen og passer til både det danske Fuga system og til Eurodåser, som er blevet udbredt i nybyggede huse. Kontakterne kan monteres hvor som helst, og du behøver ikke tænke på batterier. Kontakterne genererer selv den energi de skal bruge, for at sende signal.

Philips Hue kan også leveres med en kontakt, som sidder på en magnetramme. Tag den af og put den i lommen, så fungerer den som fjernbetjening.

+45 8863 8813

Agerhatten 27 A - Indg. 2

5220 Odense SØ

info@rdsmarthome.dk