Indvendig Solafskærmning

Kør gardinerne op og ned når du er hjemme og når du er ude

Indvendig Sol afskærmning

Kør gardinerne op og ned når du er hjemme og når du er ude

Indvendig solafskærmning med motor, fås i mange forskellige afskygninger.

RD Smarthome bruger dansk leverandør, og kan derfor levere elektriske gardiner i et stort udvalg og med hurtig levering

Indvendig solafskærmning med motor, fås i mange forskellige afskygninger. Fælles for dem alle er at de beskytter dit hjem mod sollys og gør hverdagen mere nem og behagelig.

RD Smarthome bruger danske Faber som leverandør, og derfor kan vi levere et stort udvalg af elektriske gardiner i flere typer, farver og mønstre, som passer til dit hjem og din smag. Vi kan tilbyde løsninger indenfor rullegardiner, plisségardiner og persienner. Fælles for alle produkterne er, at de er batteridrevet og derfor ikke behøver nogen el-installation. Det sparer mange penge i forbindelse med nybyg, men er også en rigtig god løsning i forbindelse med renovering. Hvis du ønsker det, kan dine elektriske gardiner naturligvis også leveres med fast forsyning.

Traditionelle gardiner er kommet på mode igen, og her har vi selvfølgelig også den helt rigtige løsning med automatiske gardiner. Med automatiske gardiner trækker gardinet elegant og stille fra eller for. Du betjener det elektriske gardin med et enkelt tryk på fjernbetjeningen, appen eller scenariestyringen. Men du kan også bare trække let i gardinet, så tager motoren over og kører resten af vejen.

Motoren trækker gardinet elegant og stille fra eller for

Alle vores solafskærmningsløsninger kan kommunikere med smarthome-styringen. Du kan lave scenarier for solopgang og solnedgang, eller for faste tidspunkter på dagen. Det er også muligt at bruge en solsensor, som automatisk trækker gardinerne for ved kraftig sol, så du undgår afblegning af møbler og tæpper.

Stemmestyring med Google Home og Amazon Alexa er også populært og naturligvis en del af Tahoma. Men alle vores indvendige produkter kan selvfølgelig også styres direkte fra fjernbetjeningen eller fra et betjeningstryk på væggen.

Og endelig er der familiens sikkerhed: Med IFTTT kan du sætte alle gardiner til at trække fra, hvis alarmen bliver aktiveret. IFTTT kan arbejde sammen med din smarthome-løsning, så du kan lave scenarier, hvor gardiner og lys arbejder sammen om at få hjemmet til at virke beboet. Det skræmmer uindbudte gæster væk, før de når ind i huset.

Rullegardiner

De elektriske gardiner i form af rullegardinerne fås både som traditionelt rullegardin og som eksklusivt multishade gardin. Multishade gardinet har 2 lag tekstiler, som giver mulighed for at styre lysindfaldet som på en persienne. Fjernbetjeningen til dine elektriske gardiner gør det nemt for dig at regulere åbningsgraden. Alle vores rullegardiner har en motor fra Somfy med indbygget lithiumbatteri, som er skjult inde i gardinet. Batteriet har kapacitet på op til et år, og det tager kun omkring 4 timer at lade det op igen. Alle vores elektriske gardiner tilbydes også med fast forsyning.

Plisségardiner

Vi kan også levere plisségardiner, eller den varmeisolerende Duette-løsning. Begge typer af dette elektriske gardin styres af en lydsvag motor, som sidder bagved gardinets overliste. Batteriet er placeret diskret bag listen.

Plisségardiner

Vi kan også levere plisségardiner, eller den varmeisolerende Duette-løsning. Begge typer styres af en lydsvag motor, som sidder bagved gardinets overliste. Batteriet er placeret diskret bag listen.

Persienner

Med persienner har du mulighed for at vinkle lamellerne, så der kun kommer den mængde lys ind, du ønsker. Persiennerne har, ligesom plisségardinerne, motoren skjult bagved overlisten.

+45 8863 8813

Agerhatten 27 A - Indg. 2

5220 Odense SØ

info@rdsmarthome.dk