Handelsbetingelser

Salg og leveringsbetingelser
RD Smarthome APS
Agerhatten 27A Indg. 2
5220 Odense SØ

info@rdsmarthome.dk
Tlf.: 88638813
CVR: 40940642

Priser og betaling
Alle priser er opgivet i DKK inkl. Moms.

Bataling kan ske med:
VISA
Mastercard
MobilePay
Viabill

Der opkræves ikke gebyr på betaling foretaget på kort udstedt i Danmark.
Betalingen gennemføres når varerne afsendes

Levering
RD Smarthome anvender flere forskellige fragtfirmaer, til levering af din ordre. Fragten kan ske til en adresse, eller pakkeshop. Fragtpriserne fremgår ved bestillingen, og varierer efter vægt og leveringsmetode.

Det er ikke muligt at afhente varerne på RD Smarthomes adresse, med mindre andet er aftalt.

Vi bestræber på at levere varerne så hurtigt som muligt, men der kan være leveringstid på udsolgte varer. Så snart vi kender leveringsdatoen, vil vi give besked via kundens E-mail.

Reklamationsret
Der ydes to års reklamationsret i henhold til købeloven omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Skade på produktet, som skyldes betjeningsfejl, håndteringsfejl, modifikationer eller groft misbrug fra brugerens side, er ikke dækket af reklamationsretten. Reklamation over fejl og mangler, der bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles RD Smarthome inden for rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering.

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettes til:
RD Smarthome APS
Agerhatten 27A Indg. 2
5220 Odense SØ

info@rdsmarthome.dk
Tlf.: 88638813

Såfremt reklamationsretten benyttes, skal varerne returneres til ovenstående adresse. fyldestgørende information i form af, kopi af ordrebekræftelse eller faktura samt beskrivelse af fejl skal medsendes.

Returnering af varer
Der ydes 14 dages fuld returret på alle produkter, bortset fra varer specialfremstillet på mål, og varer som fremskaffes specielt. Returretten gælder 14 dage fra modtagelse af varen.

Det er muligt at returnere hele eller dele af en ordre. Dog kan der ikke returneres dele af en vare, som består af flere enkeltdele (bundle).

Ved brug af returretten skal der senest 14 dage efter modtagelsen af varen, sendes en mail til info@rdsmarthome.dk hvor der gøres opmærksomt på ønsket om brug af returretten. Mailen skal indeholde kopi af faktura på varerne, som ønskes sendt retur.

Varer som returneres, skal være ubrugt og i original og ubeskadiget emballage.

Fragtomkostninger i forbindelse med returnering afholdes af kunden.

Databehandling
Når du handler hos RD Smarthome APS har vi brug for følgende data:

Navn
adresse,
tlf.nr.
E-mail adresse.

Data bliver udelukkende brugt til de formål som er nødvendige i forbindelse med udførelse af din ordre. Oplysningerne videregives kun til virksomheder, som skal bruge dataene i forbindelse med din ordre. Eks. fragtfirma

Personoplysningerne registreres hos RD Smarthome ApS og opbevares i højst fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder herudover med flere andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. Vi samarbejder kun med databehandler, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@rdsmarthome.dk

Klagemuligheder
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til info@rdsmarthome.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til myndighederne.
Oplysning om klagemuligheder.

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos RD Smarthome kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her – http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail info@rdsmarthome.dk