Alarmsystemer

Hos RD Smarthome tilbyder vi komplette alarmløsninger, og vi tilbyder dem uden nogen form for binding

Alarm

Hos RD Smarthome tilbyder vi komplette alarmløsninger, og vi tilbyder dem uden nogen form for binding

Somfy Protect

Somfy er et af verdens førende brands inden for smarthome styringer, derfor er det naturligt at de også tilbyder alarm pakker

Somfy One er den anmelderroste alarm fra Somfy. Den består af kamera og alarm i ét. Kameraet har indbygget sirene og backup-batteri og installeres i forbindelse med dit wifi.

Der tilbydes et kæmpe udvalg af tilbehør til Somfy protect

  • Indendørs kamera
  • Udendørs kamera
  • Bevægelsessensorer
  • Bevægelsesdetektor til vindue og døre (vibrationsdetektion) Detektoren kan bruges til skalsikring
  • Indendørs/Udendørs sirene
  • Brandalarm, der udløses, hvis der detekteres røg
  • Keyfob nøglering til brug ved aktivering/deaktivering af alarm, samt en alarmknap ved overfald

Der tilbydes et kæmpe udvalg af tilbehør tiL Somfy Protect

Privatliv – alarm på flere måder

aktivt kamera

Privat med deaktiveret kamera

Få besked når alarmen aktiveres

Hvis alarmen aktiveres, bliver du underrettet via push beskeder på din telefon samt på sms og e-mail. Du kan også oprette et netværk i din alarmstyring, så naboer eller venner og familie får besked, når din alarm aktiveres. Alle kan jo overse en besked, og derfor øger det din sikkerhed betydeligt, at den går ud til flere personer, som kan nå at reagere.

Du behøver ikke tænke på at huske alarmen, når du tager på arbejde. Indstil blot en push besked, som giver dig en påmindelse, hver gang du forlader hjemmet. Når du er hjemme igen, kobler telefonen automatisk alarmen fra. Du kan også udstyre dine børn med en keyfob. Den frakobler automatisk alarmen, når de kommer hjem fra skole.

I Somfy Protect appen, kan du se en log over, hvem der har til- eller frakoblet alarmen. Du kan også bruge den til at se, om børnene er kommet godt hjem fra skole, for appen registrerer, hvilken keyfob der befinder sig på adressen.

Tænd lyset og kør gardinerne op når alarmen aktiveres

Via Tahoma appen eller IFFFT kan du lave scenarier som er kædet sammen med alarmen. Lad f.eks. lyset tænde automatisk, når din alarm deaktiveres. Eller tænd udendørs belysning og lad gardinerne køre op, når alarmen aktiveres. Du kan indstille lige præcist de scenarier, der passer bedst til dig og dine behov.

+45 8863 8813

Agerhatten 27 A - Indg. 2

5220 Odense SØ

info@rdsmarthome.dk